• Om Photo by Alpstedt

    Photo by Alpstedt kom till för att jag kände att jag ville ha en plats där jag kunde resonera lite mer kring mina bilder i ett led för att göra mig till en bättre fotograf. Men den kom även till för att det började komma in förfrågningar om inte jag kunde fotografera bröllop och lite annat.

    Just nu är kommer Photo by Alpstedt innehålla tankar kring bilder jag tar men även tips på platser eller övningar som jag har gjort för att utveckla mig som fotograf. Vill du komma i kontakt med mig är det enklast att maila på fredrik at photobyalpstest.se

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>